HYR FESTLOKALEN LADAN

Ladan är vår största och finaste lokal för festen. Den passar för upp till 84 sittande gäster, Ladan har även en permanenta scenen. 
Mingelevent, då vi kan ta emot upp emot 130 gäster rekommenderar vi främst för sommarhalvåret.
Det finns även fina gräsytor som vetter ut mot sjön Magelungen som kan användas för aktiviteter men även för vigsel.
Till Ladan kan man ta med egen dryck och egen mat. Kylmöjligheter finns. Maten kan vi även ordna från vår restaurang om så önskas.

Gör gärna en priskalkyl på er fest med vårt offertverktyg. Klicka knappen nedan!

HYR FESTLOKAL I FLYGELN

Flygeln består av flera mindre rum och passar utmärkt för middagar för upp till 50 gäster sittande tillsammans eller 110 sittande i olika rum. Vid mingel kan 130 gäster tas emot året om. Då kan sällskapet sitta i olika salar eller inta mat stående och sittande blandat. Till Flygeln kan kunden ta med egen mat och dryck.

 

NÄR NI HYR LADAN ELLER FLYGELN SÅ HJÄLPER VI ER MED ATT SKAPA ER MENY, BÅDE SERVERAD OCH BUFFÉ.

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO.

 

 

 

 

En av våra nöjda kunder skriver:

"Hej, när man bestämmer sig för att boka lokal för att hålla en fest vill man att allt ska vara smidigt och enkelt. Precis så är det att hyra en lokal på Farsta Gård. Enkelt samarbete, tydliga regler och positiva människor. Lätt att få kontakt via mejl om man har frågor.
Jag beställde catering från restaurangen, å även där fungerade allt oerhört smidigt. Mina gäster tyckte maten var god och lokalen fin å mysig. Jag kan varmt rekommendera att hyra Ladan och beställa mat från köket, och återkommer garanterat vid nästa chans att ordna stort kalas! Mvh Malin Olsson"